Šta su dijamantska tocila i kako se koriste?
13.06.2018.

Šta su dijamantska tocila i kako se koriste?

Ako tražite dijamantska tocila ili CBN (borozon) brusne ploče, dijamantsku pastu ili prah, dijamantske burgije ili turpije. Ako želite siguran kvalitet i još sigurniju saradnju! Ako niste sigurni u svojoj proceni ili se dvoumite? Onda ste na pravom mestu! Sve ovo i još mnogo toga možete naći na našoj adresi! Doo AndMax pomoći će Vam da nabavite kvalitetan i efikasan alat! Koji će odgovarati samo Vašim potrebama i koji će da Vam služi sigurno i bez zamerke!

Oštrenje alata moguće je samo uz pomoć abrazivnih alata, gde prvo mesto zauzima Dijamant. Zahvaljujući visokoj preciznosti i reznim osobinama, Dijamantska tocila omogućavaju dovođenje reznog alata u potrebno stanje. Koriste se za oštrenje testera sa zubima od tvrdog metala, različitih burgija, glodala (čeonih i pločastih) ...

Osobine namenskog alata direktno zavise od njegovog kvaliteta. Ali, kako bi se obnovila njegova funkcionalnost, vrlo je važno na vreme izvršiti oštrenje opreme. A za to su najefikasniji dijamantski alati. Oštrenje istima se vrši u suvoj ili u mokroj sredini. Dijamantsko tocilo se sastoji od zrnaca sintetičkih dijamanata. Postoji više vrsta oblika i prečnika, granulacija i veziva, što omogućava precizan rad i besprekorno oštrenje. Ako želite dobiti idealnu oštricu, Vaš izbor su dijamantska tocila, a AndMax Vam nudi dijamantsko tocilo uz najbolju kombinaciju kvaliteta i cene na tržištu!

Profesionalna i prijateljska komunikacija sa Vama omogućavaju brzu i efikasnu saradnju. U kolo naših klijenta spadaju kako velika preduzeća i proizvođači, tako i male firme, radionice, oštračnice i privatna lica. U većini slučajeva saradnja se ne završava jednom kupovinom, jer klijenti veruju i oslanjaju se na naše znanje i profesionalizam. Redovno popunjavamo asortiman proizvoda traženih klijentima. Tako da Vi u bilo kom trenutku možete računati na brzu isporuku Vama potrebnog proizvoda. Naš tim, koji je ustvari jedna porodica, je Vama na usluzi svakim danom. Zajedno sa Vama biramo i tragamo za najboljim rešenjem. Postanite i Vi naš klijent, a za uzvrat dobijate garanciju kvaliteta uz najnižu cenu na tržištu!

I ne zaboravite, „Kada menjamo način upotrebe, zajedno menjamo svet!“