Srećna Godina!
25.12.2020.

Srećna Godina!

Dragi naši prijatelji!
 
Bliži se kraj 2020 godine, a mi kao i do sad moramo da ispratimo godinu iza nas i da rezimiramo utiske.
 
 Šta reći o ovoj godini, što nije rečeno? Šta da kažemo, kada smo se svi našli u neobičnoj situaciji. U kojoj kao i posao tako i odmor, porodične veze i prijateljska druženja, sve je ispalo iz svakodnevnog toka. I svi smo prolazili kroz neko testiranje, najpre samih sebe. A da li smo položili? To će svakako pokazati vreme!
 
 Mi smo u ovoj situaciji mogli odvojiti više vremena za svoju decu, za sebe, ali i za posao. Radili smo! Kao i do sada trudeći se da još više proširimo asortiman, uspostavimo nove kontakte i naravno da ne izgubimo Vaše poverenje! Učili smo! Najpre od Vas, da budemo bolji, pošteniji, odgovorniji. Od naših kolega, da budemo profesijonalniji i stručniji. Od konkurenata da budemo strpljiviji i uporniji. Hvala Vam! Hvala što postojite i činite nas uspešnijim iz godine u godinu, iz dana u dan!
 
 Želimo da podelimo sa Vama naše misli i ubeđenja, jer oni nas čine takvi kakvi jesmo!
 
 Ubedili smo se da svaki pad nas čini još jačim, da svaki rad i trud se isplati, da svaka pozitivna misao rađa puno dobrih ideja, da svako zalaganje i strpljenje vodi do cilja, a svako dobro delo se prepoznaje. Ali to ništa ne znači, ako nemaš sa kim to da podeliš!
 
 Zato smo presrećni, jer imamo prave ljude oko sebe! 
 Naše verne prijatelje, kojima se zahvaljujemo na bezgraničnoj podršci! Naše poslovne saradnike i klijente, kojima smo zahvalni na poverenju, ponekad strpljenju, ali uvek na dobroj i sigurnoj saradnji! Nadamo se da ćemo Novu godinu provesti u ovom sastavu i sledeću dočekati u još većem broju. Da u Novoj godini jačamo svoje veze kako poslovne tako i međusobne. Da budemo iskreniji i odgovorniji, prema sebi i prema drugima.
 
 A ova godina, za nas, je bila godina otkrovenja. Otvorila nam je oči i pokazala najpre za šta smo mi sposobni, spremni i koliko možemo! A od sledeće očekujemo i dalji rast, napredak i razvoj! Želimo to i Vama!
 
 Budite odgovorni, ostanite zdravi, čuvajte sebe i druge i dočekajte Novu Godinu i Božić u miru i veselju sa svojima najbljižima!
 
       Srećne praznike želi Vam AndMax.